uima-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Baptiste Gaillard <b_gaill...@hotmail.com>
Subject Encoding problems with Eclipse/JCasGen
Date Tue, 10 Nov 2009 14:09:22 GMT

Hi,

Im' using Maven to build my Type System JAR archives. 

In my Maven project configuration I have that:
<plugin>
  <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
  <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
  <version>2.0.2</version>
  <configuration>
  <encoding>UTF-8</encoding>
    <source>1.6</source>
    <target>1.6</target>
  </configuration>
</plugin>

So I want to have the source files using the UTF-8 encoding. This allow to have a 'portable'
source code and not to have Windows specific encoding. 
But, I'm French and I want to have accents in my Type System description. 
If I enter a description in French with accent this does not work because it seems the JCasGen
does not takes care of the Encoding specified in Eclipse for Java Source files. 

For exemple when I compiler le Java files generated with the JCasGen I have things like that:

D:\......\IndividualSiB_Type.java:[15,15] unmappable character for encoding UTF-8

This is because in IndivualSiB_Type those lines are generated:
/** Correspond � un bloc image d�un item particulier du corpus BMS EDF Offline.
 * Updated by JCasGen Tue Nov 10 14:54:57 CET 2009
 * @generated */

But I should have 
/** Correspond à un bloc image d'un item particulier du corpus BMS EDF Offline.

 * Updated by JCasGen Tue Nov 10 14:54:57 CET 2009

 * @generated */

So I think this is a bug ?

Thanks, 

Baptiste

 		 	   		  
_________________________________________________________________
Nouveau! Découvrez le Windows phone Samsung Omnia II disponible chez SFR. 
http://clk.atdmt.com/FRM/go/175819072/direct/01/
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message