uima-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter Klügl (JIRA) <...@uima.apache.org>
Subject [jira] [Commented] (UIMA-5759) Ruta blocks eclipse during build.
Date Tue, 24 Apr 2018 11:39:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-5759?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16449672#comment-16449672
] 

Peter Klügl commented on UIMA-5759:
-----------------------------------

I assume that this is a known problem in newer Eclipse versions, see UIMA-5669

I was not able to fix the problem yet. A workaround could include switching back to an older
Eclipse version (Mars) or using the ruta-maven-plugin for building the descriptors.

 

> Ruta blocks eclipse during build.
> ---------------------------------
>
>                 Key: UIMA-5759
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-5759
>             Project: UIMA
>          Issue Type: Bug
>          Components: Eclipse plugins, Ruta
>    Affects Versions: 2.6.1ruta
>         Environment: !Selección_035.bmp!
>            Reporter: Silvestre Losada
>            Priority: Major
>         Attachments: Selección_035.bmp
>
>
> Ruta blocks eclipse when doing a clean. I tried to disable "update source information
when launching an script" but it does not work. In eclipse progres view I can see
> Building workspace.
> Building modules x%
> I created new project and worked fine and I was able to create several scripts, after
some time adding  new ruta script and doing a project clean to build it if blocks eclipse.
Deleting the  script and descriptor it works fine with already created scripts, but if you
try to add new one it hangs.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message