uima-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Marshall Schor (JIRA)" <...@uima.apache.org>
Subject [jira] [Commented] (UIMA-6094) Component Description Editor not compatible with current Eclipse versions
Date Wed, 17 Jul 2019 18:05:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-6094?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16887293#comment-16887293
] 

Marshall Schor commented on UIMA-6094:
--------------------------------------

I've checked in the update for this, for uima-v3, and a tiny test shows it appears to work. 


More testing of more panels would be useful - so please try building this and testing it. 

To build:
 * checkout uimaj trunk, cd to top level (uimaj folder), and do mvn clean install
 * once that finishes, cd to the uimaj-eclipse-update-site folder and do mvn clean install
there. 
 * Download the latest eclipse (2019-06) which has this issue,
 * start it up, and then install new software:
 ** Help -> install new software -> click on "Add..." button,
 ** Click on "Local..." button
 ** pick the uimaj-eclipse-update-site/target/eclipse-update-site-v3/uimaj  folder

That should install it.  Then make a java project, add a type system description or analysis
engine description, and test the various panels and actions to be sure they're doing the right
things.

Thanks for everyone's help!

I'll shortly make this available also in uimaj-v2. 

> Component Description Editor not compatible with current Eclipse versions
> -------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: UIMA-6094
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/UIMA-6094
>             Project: UIMA
>          Issue Type: Bug
>          Components: Core Java Framework, Eclipse plugins
>    Affects Versions: 2.10.3SDK, 3.0.2SDK
>            Reporter: Peter Klügl
>            Priority: Major
>             Fix For: 2.10.4SDK, 3.0.3SDK
>
>
> https://stackoverflow.com/questions/56939828/why-is-cde-only-loading-a-blank-screen-for-all-of-my-xml-descriptors



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.14#76016)

Mime
View raw message