velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <ge...@optonline.net>
Subject Re: Template Cache Problem
Date Thu, 15 Feb 2001 22:08:53 GMT
Indeed, there is a problem there.  I just checked on a machine I have in
production. 

Thanks!  We'll have that fixed in a jiffy!

geir


"Geir Magnusson Jr." wrote:
> 
> mlecza@amsnet.com wrote:
> >
> > I was testing performace a bit with Velocity.  Noticed the CPU jump a bit
> > when punding on a Velocity servlet.  I the set the following property to
> > true:
> > resource.loader.1.cache = true
> >
> > I thought I might see better performance but it was about the same.  To
> > attempt to verify that the templates were actually being cached I modified
> > a template to see if the change would take affect - and it did.  Does this
> > mean caching is not working proprtly?
> 
> It may, but I am pretty sure it works...
> 
> Does your log file correctly report that property as being overridden?
> It will report to you every property that you specify in your properties
> file.
> 
> (That's a way of ensuring that it's really being read.... )
> 
> geir
> 
> --
> Geir Magnusson Jr.                               geirm@optonline.com
> Velocity : it's not just a good idea. It should be the law.
> http://jakarta.apache.org/velocity

-- 
Geir Magnusson Jr.                               geirm@optonline.com
Velocity : it's not just a good idea. It should be the law.
http://jakarta.apache.org/velocity

Mime
View raw message