velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Warner Onstine" <war...@warneronstine.com>
Subject Re: screen not being called
Date Sun, 08 Jul 2001 03:38:59 GMT
Turns out that JBuilder was doing some screwed up stuff with my source files
and I wasn't getting the latest built classes into my servlet context. What
a pain in the ***!

-warner
----- Original Message -----
From: "Warner Onstine" <warner@warneronstine.com>
To: <turbine-user@jakarta.apache.org>
Sent: Saturday, July 07, 2001 2:53 PM
Subject: Re: screen not being called


> Just because I didn't include it earlier:
> TDK 2.1
> jdk 1.3
> tomcat 4.0b5
> Win2k
>
> -warner
>
> ----- Original Message -----
> From: "Warner Onstine" <warner@warneronstine.com>
> To: <turbine-user@jakarta.apache.org>; <velocity-user@jakarta.apache.org>
> Sent: Saturday, July 07, 2001 10:58 AM
> Subject: screen not being called
>
>
> > I have a Velocity Screen (so not sure if I should ask here or on
> vel-user),
> > but when I call my template of the same name the doBuildTemplate method
I
> > have defined is not called.
> >
> > The TurbineResources has the following set in it:
> > com.warneronstine.story,org.apache.turbine.flux.modules
> >
> > Where com.warneronstine.story is my main package with screens, om and
> > actions defined below it.
> >
> > The template I am calling is ViewProject.vm and the VelocityScreen is
> > ViewProject.java, both of these are in the final webapps dir. In
addition
> > the right TurbineResources.properties file is being copied as well.
> >
> > Any ideas?
> >
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: turbine-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: turbine-user-help@jakarta.apache.org
>
>


Mime
View raw message