velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kenny Scott <ke...@irreverence.co.uk>
Subject Re: Problem: Velocity can't locate HttpRequest
Date Mon, 05 Nov 2001 13:57:29 GMT
On Mon, Nov 05, 2001 at 07:45:56AM -0500, Geir Magnusson Jr. muttered:
> On 11/5/01 7:37 AM, "Kenny Scott" <kenny@irreverence.co.uk> wrote:
> 
> > Hi,
> > 
> > I've been pulling my hair out for the past 4 hours trying to solve a really
> > bizarre problem, in that on one specific server, I keep getting this message
> > when trying to run a basic servlet that extends VelocityServlet:
> > 
> > java.lang.NoClassDefFoundError: javax/servlet/http/HttpServlet
> > at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)
> > 
> > Now, I find this really bizarre because normal servlets run fine.
> > 
> > I am using Tomcat 3.2.3, and Velocity 1.4.1.
> 
> There is no such thing as velocity 1.4.1

Yes, I managed to put in the version of Ant in there by accident.  It's
version 1.2

> >  I have tried this on 2 other
> > servers and they both work fine... so I'm utterly confused.
> > 
> > Also, if I try to run "ant test", I get this:
> > 
> > Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> > junit/framework/TestCase
> > 
> > Has anyone else ever had this type of problem?  I'm running this on Debian,
> > incidentally.
> 
> Sounds very much like a classpath issue.
> 
> First, under the tomcat-based webapp, where do you put the jars?  In
> WEB-INF/lib? 

I tried putting them both in there and in my $JDK/jre/lib/ext directory, to
no avail.

-- 
Kenny

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:velocity-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:velocity-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message