velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kenny Scott <ke...@irreverence.co.uk>
Subject Re: Problem: Velocity can't locate HttpRequest
Date Tue, 06 Nov 2001 16:37:25 GMT
On Mon, Nov 05, 2001 at 01:57:29PM +0000, Kenny Scott muttered:
> On Mon, Nov 05, 2001 at 07:45:56AM -0500, Geir Magnusson Jr. muttered:
> > On 11/5/01 7:37 AM, "Kenny Scott" <kenny@irreverence.co.uk> wrote:
> > 
> > > Hi,
> > > 
> > > I've been pulling my hair out for the past 4 hours trying to solve a really
> > > bizarre problem, in that on one specific server, I keep getting this message
> > > when trying to run a basic servlet that extends VelocityServlet:
> > > 
> > > java.lang.NoClassDefFoundError: javax/servlet/http/HttpServlet
> > > at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)
> > > 
> > > Now, I find this really bizarre because normal servlets run fine.
> > > 
> > > I am using Tomcat 3.2.3, and Velocity 1.4.1.
> > 
> > There is no such thing as velocity 1.4.1
> 
> Yes, I managed to put in the version of Ant in there by accident.  It's
> version 1.2

It must have been a classpath issue, but I did not get to the bottom of the
problem even when using a totally different java distribution. 

Instead, I installed Tomcat v4.0.1 and everything worked on that.

-- 
Kenny

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:velocity-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:velocity-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message