velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <ge...@optonline.net>
Subject Re: Problem with outputting of quotation mark in velocymacro (velocity 1.2)
Date Wed, 03 Apr 2002 22:48:39 GMT
On 4/3/02 5:21 PM, "Patrick von der Hagen" <patrick@vonderhagen.de> wrote:

> On Wed, Apr 03, 2002 at 11:06:00PM +0100, Denis wrote:
>> Patrick,
> Hi Denis.
> 
>> are you sure your template was not cached? Restart the servlet engine
>> before using a new version. The quotes should go through.
> Wow, that's definitly some interesting chaching. ;-)
> 
> I changed the template several times to do debugging (e. g. insert
> "$Adress.Stasse") to check that there really were some space-characters. All
> modifications appeared at once in my web-page. Only the insertion of
> quotation-marks in the macro-definition did not take effect immediately. Are
> macros cached different from the other parts of a template file?
> 

Yes, actually :)

They don't have to be, but they can - the default config is that the first
one in wins to prevent templates from stepping on each other...

> Well, it's working now. Thanks a lot.

-- 
Geir Magnusson Jr.                                     geirm@optonline.net
System and Software Consulting
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety
deserve neither liberty nor safety." - Benjamin Franklin



--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:velocity-user-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:velocity-user-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message