velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anislav Atanasov" <anis...@gmail.com>
Subject Re: maven
Date Thu, 09 Mar 2006 15:26:57 GMT
Thanks a lot Charlie! It works as I want.

On 3/9/06, Charles Harvey III <charlieh@alloy.com> wrote:
>
> Try this:
>
>     <dependency>
>       <groupId>velocity</groupId>
>       <artifactId>velocity</artifactId>
>       <version>1.4</version>
>       <scope>runtime</scope>
>       <exclusions>
>         <exclusion>
>           <groupId>velocity</groupId>
>           <artifactId>velocity-dep</artifactId>
>         </exclusion>
>       </exclusions>
>     </dependency>
>
>
> Charlie
>
>
>
> Anislav Atanasov said the following on 3/9/2006 9:08 AM:
> > Hi
> >  I'm trying to build a web application based on velocity with Maven. I
> add
> > dependency:
> >
> >     <dependency>
> >       <groupId>velocity</groupId>
> >       <artifactId>velocity</artifactId>
> >       <version>1.4</version>
> >       <scope>runtime</scope>
> >     </dependency>
> >
> > but Maven download to /WEB-INF/lib both velocity-1.4.jar and
> > velocity-dep-1.4.jar. Have someone the cure for this problem?
> >
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: velocity-user-unsubscribe@jakarta.apache.org
> For additional commands, e-mail: velocity-user-help@jakarta.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message