velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nathan Bubna" <nbu...@gmail.com>
Subject Re: Macros will not run
Date Thu, 09 Aug 2007 14:24:14 GMT
Do you have any log output for this that we could see?

On 8/9/07, Ian Dickinson <ian.dickinson@hp.com> wrote:
> Hi,
> I have a template in which all the other VTL directives seem to work
> find, but macros won't run. For example, if I have the following template:
>
> #macro( ijd )
> testing 123
> #end
> #ijd()
>
> it evaluates as:
>
> #ijd()
>
> I've checked that velocimacro.permissions.allow.inline is true, which it
> is. What else should I be checking, or is there some other silly mistake
> I've made?
>
> I'm using Velocity 1.5 with Sun JDK 1.6.0_02
>
> Thanks,
> Ian
>
> __________________________________________________________________
> Ian Dickinson   HP Labs, Bristol, UK   mailto:ian.dickinson@hp.com
> http://www.hpl.hp.com/people/Ian_Dickinson    ph: +44 117 312 8796
> Hewlett-Packard Limited              Registered No: 690597 England
> Registered Office:            Cain Road, Bracknell, Berks RG12 1HN
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org


Mime
View raw message