velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Koberg <...@koberg.com>
Subject Re: javascript not displayed in #parse included template
Date Thu, 08 Nov 2007 21:05:50 GMT
Sometimes you need to ensure the script element stays open. Try using:

<script src="xxxxx">//</script>


On Thu, 2007-11-08 at 12:28 -0800, Will Glass-Husain wrote:
> That's odd.  Most likely has nothing to do with Velocity.  Look for a
> missing quote or bracket that hides the content from appearing in the
> browser.  Or, check the velocity logs for an FML error that keeps the page
> from being generated.
> 
> WILL
> 
> On Nov 8, 2007 12:23 PM, jian chen <chenjian1227@gmail.com> wrote:
> 
> > Hi,
> >
> > I have a template included using #parse() into the main template. So,
> > it is like: #parse("subtemplate.vm")
> >
> > In the subtemplate.vm, I have a javascript, <script src="xxxxx"></script>
> >
> > However, when rendering the main template, I do not see the javascript
> > section in html source. But, If I take away the script from the
> > subtemplate, I see the other content in that subtemplate rendered.
> >
> > Anyone has idea why this happened? How to fix it?
> >
> > Thanks!
> >
> > Jian
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
> > For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org
> >
> >
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org


Mime
View raw message