velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard <rich...@rvml.de>
Subject Re: warnings by install velocity
Date Tue, 23 Jun 2009 17:56:12 GMT
Hi,

i am still trying to install velocity without warnings.

I test with "ant test" velocity says "BUILD SUCCESSFUL" without to 
mention this warnings.

I think i set the ANT_HOME and the JAVA_HOME right.

Could it be, that the problem is because:

Velocity settings:
    Version:     1.6.2
    Debug:       on
    Optimize:    on
    Deprecation: off

Deprecation is off? How can i set Deprecation: off to on?

May this warnings also comes because i am using "C:\Program 
Files\Java\jdk1.6.0_13\lib\tools.jar" and not the tools.jar from caffee?

May someone just can say anything to my problem.


Richard schrieb:
> Hi all,
>
> a am new to this usergroup. I would like to try to use velocity for 
> generating pdf with xml. I hope this is possible.
>
> I can't install velocity correct, on windows vista. I installed ant, i 
> hope so.
>
> By installing velocity-1.6.2 and velocity-tools-1.4-src i a am getting 
> a lot of warnings like:
>
> velocity:
> ...\velocity-1.6.2\bin\src\org\apache\velocity\anakia\AnakiaTask.java:34: 
> package org.apache.tools.ant does not exist
> import org.apache.tools.ant.BuildException;
>
> What meas package org.apache.tools.ant does not exist. My 
> java.class.path has "C:\ANT_HOME\lib\ant.jar"
>
> or
>
> ...\velocity-1.6.2\bin\src\org\apache\velocity\anakia\AnakiaTask.java:217: 
> cannot find symbol
> symbol  : class BuildException
> location: class org.apache.velocity.anakia.AnakiaTask
>    public void execute () throws BuildException
>
> I get 15 warnings and then the build routines says:
>
> docs:
>
>  #######################################################
>  #
>  #  Now using Anakia to transform the XML documentation
>  #  to HTML.
>  #
>  #  using project file: project.xml
>  #
>  #  Note: set property "docs.project" to "project.xml"
>  #  for distribution and "project-website.xml" for
>  #  website.
>  #######################################################
>   Transforming into: 
> Z:\tools\entwicklung\anakia_apache\velocity-1.6.2\bin\docs
> Input:  user-guide.xml
>
> Error: The content of elements must consist of well-formed character 
> data or markup.
>       Line: 760 Column: 50
>
> There is no user-guide.html in the docs folder.
>
> May i can start with solving the warnings from velocity and than go to 
> the warnings of velocity-tools.
>
> Could someone point my, where my problem is. I can't read/understand 
> the warnings.
>
> Tanks in advance.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
> For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org


Mime
View raw message