velocity-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sebb <seb...@gmail.com>
Subject Re: Velocity generates lines with mixed EOL
Date Thu, 13 May 2010 16:26:34 GMT
On 05/05/2010, sebb <sebbaz@gmail.com> wrote:
> I'm using Anakia/Velocity 1.6.2 to render XML as HTML on Win/XP.
>
>  The input XML all has CRLF line endings, but the generated HTML has
>  some lines that end with LF only. [This causes SVN checkin to fail]
>
>  The code that causes the problem is as follows:
>
>  #foreach ($rl_node in $itemToLoop.getContent())
>  $rl_node.getText()
>  #end
>
>  If the text has CRLF in the input, then it ends up with just LF in the output.
>
>  So
>
>  <tag>inline text</tag>
>
>  is handled OK, but
>
>  <tag>
>  text
>  more text
>  etc.
>  </tag>
>
>  generates output with LF line endings.
>
>  The same problem occurs when using the Maven changes plugin to
>  generate an announcement script - the text content of the <action> tag
>  has CR stripped on output.
>
>  Note that most of the output lines generated by Velocity have the
>  correct CRLF line-end on Windows. It is only text that was read from a
>  tag and re-output by Velocity that has the problem.
>
>  Seems to me that this might be a bug in Velocity?

Anyone?

Is this a bug?
Or is it behaving as designed - in which case where is this documented?

Do I need to raise this via the developer list or bug tracker?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@velocity.apache.org
For additional commands, e-mail: user-help@velocity.apache.org


Mime
View raw message