whirr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom White <tom.e.wh...@gmail.com>
Subject Re: CassandraServiceTest integration test does not complete
Date Wed, 03 Nov 2010 19:27:38 GMT
On Wed, Nov 3, 2010 at 12:17 PM, Kiss Tibor <kiss.tibor@gmail.com> wrote:
> Hi Tom,
>
> I tried with a fresh checkout from trunk.
> I compiled a 0.3.0-incubating-SNAPSHOT version of the modules by mvn install
>
> Unfortunately I see on the instances a
> /tmp/computeserv/computeserv.sh
>>
>> #!/bin/bash
>> set +u
>> shopt -s xpg_echo
>> shopt -s expand_aliases
>> PROMPT_COMMAND='echo -ne "\033]0;computeserv\007"'
>> export PATH=/usr/ucb/bin:/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin
>> export INSTANCE_NAME='computeserv'
>> export INSTANCE_NAME='computeserv'
>> export INSTANCE_HOME='/tmp/computeserv'
>> export LOG_DIR='/tmp/computeserv'
>> cd $INSTANCE_HOME.,
>> #!/bin/bash
>> set +u
>> shopt -s xpg_echo
>> shopt -s expand_aliases
>> unset PATH JAVA_HOME LD_LIBRARY_PATH
>> function abort {
>>    echo "aborting: $@" 1>&2
>>    exit 1
>> }
>> export PATH=/usr/ucb/bin:/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin
>> wget -qO/usr/bin/runurl run.alestic.com/runurl
>> chmod 755 /usr/bin/runurl
>> runurl
>> http://whirr.s3.amazonaws.com/0.1.0%2B23/apache/cassandra/post-configure -c
>> ec2 10.122.54.66
>> exit 0
>>
>> exit 0
>
> which runs
> runurl
> http://whirr.s3.amazonaws.com/0.1.0%2B23/apache/cassandra/post-configure -c
> ec2 10.122.54.66
>
> So this is the problem! It is a different url.

Yes, it looks like you are using the CDH3b3 configuration. Have you
inadvertently overridden run-url-base?

Tom

>
> Maybe I clean it up the local maven repo and rerun the test, because I had
> to use the offline mode for this latest run....
>
> Cheers,
> Tibor
>
>
> On Wed, Nov 3, 2010 at 6:00 PM, Tom White <tom.e.white@gmail.com> wrote:
>>
>> The test passed and terminated the instances for me. Can you try again
>> with a fresh checkout from trunk?
>>
>> Cheers
>> Tom
>>
>> On Wed, Nov 3, 2010 at 9:55 AM, Tom White <tom.e.white@gmail.com> wrote:
>> > Hi Tibor,
>> >
>> > The -c problem could be because the post-configure script is not
>> > expecting it (the cloud provider) to be passed - perhaps it is an old
>> > version of the script. Are you using trunk? As Patrick said, things
>> > have moved around a bit since branching for the release yesterday. You
>> > should be using version 0.3.0-incubating-SNAPSHOT (in pom.xml), which
>> > retrieves
>> > http://whirr.s3.amazonaws.com/0.3.0-incubating-SNAPSHOT/apache/cassandra/post-configure.
>> >
>> > I'm running the Cassandra test now to see if I can reproduce the
>> > problem.
>> >
>> > Cheers,
>> > Tom
>> >
>
>

Mime
View raw message