ws-wsif-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Shah, Sumit" <sumit.s...@cgi.com>
Subject RE: WSIF Problem: Sequence Element has no type
Date Mon, 27 Aug 2007 20:14:33 GMT
Thanks Aleksander. I appreciate it. Is there a way I can see the fix
that was done for WSiF-64? I just want to compare the difference between
what I have and what was fixed. 

Thanks
Sumit

-----Original Message-----
From: Aleksander Slominski [mailto:aslom@cs.indiana.edu] 
Sent: Sunday, August 26, 2007 1:29 PM
To: wsif-dev@ws.apache.org
Subject: Re: WSIF Problem: Sequence Element has no type

Shah, Sumit wrote:
>
> Hello,
>
> I am having some trouble trying to invoke a UDDI V2 Inquiry Service 
> provided by Aqualogic. My application is running inside WebSphere.
>
> The 'find_binding' operation fails with the following error:
>
> sequence element has no type name: 
> org.apache.wsif.schema.SequenceElement@4ffa4ffa| |||
>
> |org.apache.wsif.WSIFException: sequence element has no type name: 
> org.apache.wsif.schema.SequenceElement@4ffa4ffa|
> |at 
>
org.apache.wsif.providers.ProviderUtils.unWrapPart(ProviderUtils.java:46
0)|
>
> | |
>
> |Following the 'find_binding' complex type definition:|
>
> | |
>
> <xsd:element name="find_binding" type="uddi:find_binding" 
> final="restriction"/>
>
> <xsd:complexType name="find_binding" final="restriction">
>
> <xsd:sequence>
>
> <xsd:element ref="uddi:authInfo" minOccurs="0"/>
>
> <xsd:element ref="uddi:findQualifiers" minOccurs="0"/>
>
> <xsd:element ref="uddi:tModelBag" minOccurs="0"/>
>
> <xsd:element ref="uddi:find_tModel" minOccurs="0"/>
>
> <xsd:element ref="uddi:categoryBag" minOccurs="0"/>
>
> </xsd:sequence>
>
> <xsd:attribute name="maxRows" type="xsd:int" use="optional"/>
>
> <xsd:attribute name="serviceKey" type="uddi:serviceKey"
use="optional"/>
>
> <xsd:attribute name="listHead" type="xsd:int" use="optional"/>
>
> </xsd:complexType>
>
> So what does it mean by "sequence element has no type name"?
>
> I saw a bug was filed for this issue (WSIF-64) and later fixed as of 
> WSIF-68. How do I verify that the change made it to my version of
WSIF?
>
WebSphere as far as i know uses old version of WSIF but i am not sure 
what is exactly the version and how to check it.

best,

Alek

-- 
The best way to predict the future is to invent it - Alan Kay


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: wsif-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: wsif-dev-help@ws.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: wsif-dev-unsubscribe@ws.apache.org
For additional commands, e-mail: wsif-dev-help@ws.apache.org


Mime
View raw message