www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dean Gaudet <dgau...@arctic.org>
Subject RE: general/693
Date Tue, 17 Jun 1997 03:30:01 GMT
The following reply was made to PR general/693; it has been noted by GNATS.

From: Dean Gaudet <dgaudet@arctic.org>
To: Ken Kempster <kempster@ibm.net>
Subject: RE: general/693
Date: Mon, 16 Jun 1997 20:28:15 -0700 (PDT)

 
 Try -lbind -lc on EXTRA_LIBS ... yeah I was being silly earlier it was
 supposed to be on EXTRA_LIBS anyhow. 
 
 Dean
 
 On Mon, 16 Jun 1997, Ken Kempster wrote:
 
 > This is with it added to the EXTRA_LFLAGS..
 > I added it to the Configuration file then ran
 > Configure and then make.
 > 
 > I checked the Makefile after running the Configure utility
 > and the -lbind was on the LFLAGS line.
 > 
 > But I tried adding the -lbind to the EXTRA_LIBS line in the Configuration
 > file and this changed my error message and output:
 > 
 > 
 > ...
 > mod_browser.o regex/libregex.a -lbind
 > collect2: ld returned 2 exit status
 > ld: Undefined symbol
 >    ___ansi_realloc
 > *** Error code 1
 > make: Fatal error: Command failed for target 'httpd'
 > 
 > THis looks better but still not there yet.
 > 
 > 
 > On 16-Jun-97 Dean Gaudet wrote:
 > >On Sat, 14 Jun 1997, Ken Kempster wrote:
 > >>  gcc  -lbind  -o httpd alloc.o http_main.o http_core.o http_config.o ...
 > >
 > >This looks to me like you added -lbind to EXTRA_CFLAGS rather than
 > >EXTRA_LFLAGS.  Libraries are only used for resolving references in the
 > >objects to their left on the command line ... so in this case -lbind
 > >isn't used to resolve anything.  Try using EXTRA_LFLAGS and see what
 > >happens.
 > >
 > >Dean
 > >
 > >
 > 
 > -----------------------------------------
 > Ken Kempster     Network Systems Engineer
 > E-Mail: Ken Kempster <kempster@ibm.net>
 > Date: 16-Jun-97
 > Time: 21:33:49
 > -----------------------------------------
 > 
 

Mime
View raw message