www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Salhoff <ken_salh...@yahoo.com>
Subject general/1965: Responding to a form (METHOD=POST) 'submit' ignored - no response from server
Date Wed, 18 Mar 1998 14:42:18 GMT

>Number:         1965
>Category:       general
>Synopsis:       Responding to a form (METHOD=POST) 'submit' ignored - no response from
server
>Confidential:   no
>Severity:       non-critical
>Priority:       medium
>Responsible:    apache
>State:          open
>Class:          sw-bug
>Submitter-Id:   apache
>Arrival-Date:   Wed Mar 18 06:50:00 PST 1998
>Last-Modified:
>Originator:     ken_salhoff@yahoo.com
>Organization:
apache
>Release:        1.2.4
>Environment:
Redhat Linux 2.0.32
gcc version 2.7.2.3
perl 5.004_01
>Description:
I am running two intranet servers in the above configuration.  Both of them
exhibit a problem where pressing the 'submit' button on a dynamically generated
form (from a Perl script, method=post) is ignored.  (Browser message
'contacting servername', no response)  This occurs regularly, but
not every time.  I have used different browsers in an attempt to isolate the
problem (Netscape 3, 4.0.4, MSIE) with no difference.  This does not occur on
other sites.

I cannot isolate what triggers this problem.  Suggestions?
>How-To-Repeat:

>Fix:

>Audit-Trail:
>Unformatted:
[In order for any reply to be added to the PR database, ]
[you need to include <apbugs@Apache.Org> in the Cc line ]
[and leave the subject line UNCHANGED.  This is not done]
[automatically because of the potential for mail loops. ]




Mime
View raw message