www-apache-bugdb mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Slemko <ma...@znep.com>
Subject RE: os-windows/1953: Can't get apache to run as a NT service (fwd)
Date Sat, 21 Mar 1998 07:20:00 GMT
The following reply was made to PR os-windows/1953; it has been noted by GNATS.

From: Marc Slemko <marcs@znep.com>
To: Apache bugs database <apbugs@apache.org>
Cc:  Subject: RE: os-windows/1953: Can't get apache to run as a NT service (fwd)
Date: Sat, 21 Mar 1998 00:00:25 -0700 (MST)

 ---------- Forwarded message ----------
 Date: Sat, 21 Mar 1998 00:14:11 -0600
 From: "Nowell, Marc A." <marc@cls.org>
 To: "'marc@hyperreal.org'" <marc@hyperreal.org>
 Subject: RE: os-windows/1953: Can't get apache to run as a NT service
 
 It wouldn't run as a service at all, not with any account.  I created
 the account in the domain, not just on the local machine, and it seems
 to work.
 
 > ----------
 > From: 	marc@hyperreal.org[SMTP:marc@hyperreal.org]
 > Sent: 	Friday, March 20, 1998 11:09 PM
 > To: 	apache-bugdb@apache.org; marc@apache.org; marc@cls.org
 > Subject: 	Re: os-windows/1953: Can't get apache to run as a NT
 > service
 > 
 > Synopsis: Can't get apache to run as a NT service
 > 
 > State-Changed-From-To: open-feedback
 > State-Changed-By: marc
 > State-Changed-When: Fri Mar 20 21:09:36 PST 1998
 > State-Changed-Why:
 > Are you saying you set a specifig login in the "log on as"
 > entry in the services entry for Apache in the control panel?
 > 
 > Does it work when you run it under the system account?
 > 
 

Mime
View raw message