www-modproxy-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt Gregory" <matthew.greg...@skyleach.com>
Subject Re: mod_wl_ssl and mod_proxy/mod_rewrite not playing nice?
Date Thu, 02 May 2002 14:16:55 GMT
I don't know if you are working on a response to this, but it looks to me
like mod_proxy must be getting all the destination stuff like it should, but
refusing to send it to the client.  I wonder what might be causing this?

----- Original Message -----
From: "Matt Gregory" <matthew.gregory@skyleach.com>
To: <modproxy-dev@apache.org>
Sent: Wednesday, May 01, 2002 5:35 PM
Subject: Re: mod_wl_ssl and mod_proxy/mod_rewrite not playing nice?


> Yes, it did time out.
>
> Some notes:
> the virtual host in this example is www.latechcenter.com
> the actual server hosting the site is located at prod-zope-knox01:8080
> Zope's Virtal Host Monster (rewrites relative links) is located at
> /latc/LATCVHOST
>
> Here is the error log from apache
> [Sun Apr 28 23:52:26 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/
> [Sun Apr 28 23:52:31 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/
> [Sun Apr 28 23:54:43 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/manage_page_style.css
> [Sun Apr 28 23:54:43 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/p_/ZopeButton
> [Sun Apr 28 23:54:51 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/manage_page_style.css
> [Sun Apr 28 23:54:51 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/p_/ZopeButton
> [Sun Apr 28 23:55:56 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/p_/ZopeButton
> [Sun Apr 28 23:55:56 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/manage_page_style.css
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_01.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_02.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/logo.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_04.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_05.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/home.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_08.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_07.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/header_main_09.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/spacer.gif
> [Sun Apr 28 23:57:11 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
>
proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/images/new_frontpage_01.gif
>
> ----- Original Message -----
> From: "Graham Leggett" <minfrin@sharp.fm>
> To: <modproxy-dev@apache.org>
> Sent: Wednesday, May 01, 2002 5:13 PM
> Subject: Re: mod_wl_ssl and mod_proxy/mod_rewrite not playing nice?
>
>
> > Matt Gregory wrote:
> >
> > > Did nothing.  No response code from apache at all.  As far as what the
> root
> > > problem was, I really have no idea.
> >
> > Still too vague: Define "did nothing". Did the proxy just hang when you
> > tried to connect to it? Did it eventually time out? (Did you give it an
> > opportunity to time out?). Did the proxy just close the socket on you
> > without saying anything? Was anything logged in the error log (have you
> > jacked up the LogLevel to "debug"?)
> >
> > Without giving me a description of exactly what is happening, I cannot
> > help you.
> >
> > Regards,
> > Graham
> > --
> > -----------------------------------------
> > minfrin@sharp.fm "There's a moon
> > over Bourbon Street
> > tonight..."
>
>


Mime
View raw message