www-modproxy-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Graham Leggett <minf...@sharp.fm>
Subject Re: mod_wl_ssl and mod_proxy/mod_rewrite not playing nice?
Date Thu, 02 May 2002 14:46:58 GMT
Matt Gregory wrote:

> Yes, it did time out.
> 
> Some notes:
> the virtual host in this example is www.latechcenter.com
> the actual server hosting the site is located at prod-zope-knox01:8080
> Zope's Virtal Host Monster (rewrites relative links) is located at
> /latc/LATCVHOST
> 
> Here is the error log from apache
> [Sun Apr 28 23:52:26 2002] [error] [client 10.2.2.157] client denied by
> server configuration:
> proxy:http://prod-zope-knox01.cti-pet.com:8080/VirtualHostBase/http/www.late
> chcenter.com:80/latc/LATCVHOST/VirtualHostRoot/

First thing to check - is apache not specifically configured to deny
access to the proxy (key words are "denied due to server
configuration"). A location block with a "proxy:" in it is likely to
cause hassles. Make sure it's commented out, and that ProxyRequests is
either commented out, or set to "Off" (you want a reverse proxy, not a
forward proxy).

The second thing to check is whether the ":" character in the path is
not causing a problem. Try reverse proxying a directory just for testing
that does not contain a ":", and see if that works - if it does, then
there is a bug.

Regards,
Graham
-- 
-----------------------------------------
minfrin@sharp.fm		"There's a moon
					over Bourbon Street
						tonight..."
Mime
View raw message