xml-xindice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erhan Baz <erhan...@yahoo.com>
Subject Re: Error: without description
Date Mon, 24 Jun 2002 17:56:46 GMT
Hi again,

I deleted xindice.pid file, reboot the computer and
restart the Xindice server but server still reply my
commands with "ERROR: " message. 

If you have another advise I am ready to try.

Thank you


--- "Mark J. Stang" <markstang@earthlink.net> wrote:
> There is a flag file in the config directory.  
> Delete that and it
> will start again...   It is xindice.pid.
> 
> In the future, use:
> 
> xindiceadmin shutdown -c /db
> 
> to stop it...
> 
> HTH,
> 
> Mark
> 
> Erhan Baz wrote:
> 
> > hi everybody,
> >
> > I configured the expected environment variables
> > correctly for Xindice. I typed "./start" and run
> > Xindice server. Everything seems going well. But
> when
> > I typed any command it throws an error without
> > description.
> >
> > ERROR:
> >
> > I can't kill it or create a new process. When I
> try to
> > create new Xindice instance system alerts me that
> > "Xindice instance already running with pid ????".
> >
> > I remember other guys that faced with this
> problem.
> > But I couldn't found solution. Please give me your
> > advices. Thank you.
> >
> > __________________________________________________
> > Do You Yahoo!?
> > Yahoo! - Official partner of 2002 FIFA World Cup
> > http://fifaworldcup.yahoo.com
> 
> --
> Mark J Stang
> System Architect
> Cybershop Systems
> 
> > begin:vcard 
> n:Stang;Mark
> x-mozilla-html:TRUE
> adr:;;;;;;
> version:2.1
> email;internet:markstang@earthlink.net
> fn:Mark Stang
> end:vcard
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Yahoo! - Official partner of 2002 FIFA World Cup
http://fifaworldcup.yahoo.com

Mime
View raw message