xml-xindice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Daniel Kroeger" <zes...@zesolo.net>
Subject AW: Problem adding collections to root collections apart from db
Date Wed, 26 Jun 2002 10:00:21 GMT
Hi Peter,

as far as I know, Xindice can only handle ONE root collection, which means
if you want to have a different one, you should rename /db instead of
creating a new one.
But the output Hello Here is really strange...

Daniel

> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Peter Jervgren [mailto:peter.jervgren@euronetics.se]
> Gesendet: Dienstag, 30. April 2002 11:44
> An: xindice-users@xml.apache.org
> Betreff: Problem adding collections to root collections apart from db
>
>
> Hi,
>
> I'm having a problem with adding new collections to root collections with
> names different from /db
> My configuration in system.xml looks like this...(I've added a new root
> collection "./domain")
>
> <services class="org.apache.xindice.server.standard.StdServiceManager">
>          <service
> class="org.apache.xindice.server.services.XindiceService"
> name="Xindice">
>             <root-collection dbroot="./db/" name="db" security="false">
>                <queryengine>
>                   <resolver autoindex="false"
> class="org.apache.xindice.core.query.XPathQueryResolver" />
>                   <resolver
> class="org.apache.xindice.core.xupdate.XUpdateQueryResolver" />
>                </queryengine>
>             </root-collection>
>          </service>
>          <service
> class="org.apache.xindice.server.services.XindiceService"
> name="Domain">
>             <root-collection dbroot="./domain/" name="domain"
> security="false">
>                <queryengine>
>                   <resolver autoindex="false"
> class="org.apache.xindice.core.query.XPathQueryResolver" />
>                   <resolver
> class="org.apache.xindice.core.xupdate.XUpdateQueryResolver" />
>                </queryengine>
>             </root-collection>
>          </service>
> ....
> </services>
>
> The server starts up with the following output:
> ..
> Database: 'db' initializing
> Database: 'domain' initializing
> Hello
> Here
> db
> domain
> ..
>
> ( I do not understand the output Hello Here, does anybody know about this
> output ?)
>
> When I try the following command:
>     xindiceadmin ac -c /domain -n foo
> the xindice server responds with:
>     Created : /domain/foo
> However the foo collection is physically created as /db/foo, instead of
> /domain/foo
>
> Does anybody have experience or knowledge about this problem ?
> Have I've done any mistakes in my configuration ?
>
> Thanks in advance..
> / Peter
>
>


Mime
View raw message