xml-xindice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <mail...@pfeuffer-net.de>
Subject RE: Data lost in database
Date Tue, 08 Mar 2005 10:43:04 GMT

Hello Vadim,

Thank you for your help. I checked the links. You were right, the problem
ist related. 
We upgraded to xindice-1.1b5-dev and now the data are kept, even if we
restart the server.

Best regards,

Sven.

--
Sven Pfeuffer     ***     mailbox@pfeuffer-net.de 

 

> -----Original Message-----
> From: Vadim Gritsenko [mailto:vadim@reverycodes.com] 
> Sent: Friday, February 25, 2005 2:02 PM
> To: xindice-users@xml.apache.org
> Subject: Re: Data lost in database
> 
> mailbox@pfeuffer-net.de wrote:
> > Hello,
> > 
> > We developed an application to store and retrieve xml-based 
> data in a 
> > xindice database, which is runned under SuSE Linux.
> > 
> > Now we experienced a bug: each time when we restart the 
> tomcat server, 
> > all the data in our collection is lost, but the collection 
> itself still exists.
> > In both, our application and the xindice web-interface all the 
> > sub-collections, xml-files, binary-data is wiped out. The 
> problem only 
> > occurs when the server is restartet. Starting and stopping our 
> > application doesn't mean a problem.
> > 
> > First we thought that each the time server is restarted, tomcat 
> > overwrites the database. For this reason we put the 
> database-directory 
> > to another path, but it didn't help.
> > 
> > Do you have any idea about the reason for this problem?
> 
> Have you seen this?
>    http://xml.apache.org/xindice/changes.html
>    http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=28783
> 
> Probably it is related.
> 
> Vadim
> 


Mime
View raw message