xml-xindice-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From lunapolar <crismayago...@hotmail.com>
Subject Re: problem with xindicebrowser alexander schatten
Date Wed, 28 May 2008 09:40:39 GMT

It's a good idea, I will try to use xindice 1.2-dev, I didn't realise about
de updates of xindicebrowser.

Regards, 
Cristina.


Natalia Shilenkova wrote:
> 
> I took a look at the browser in question and it looks like it won't be
> so easy to run it. Incorrect URL is a minor problem, however, it
> appears that the browser hasn't been updated since Xindice 1.0rc1 and
> now requires some code changes in order to work with Xindice 1.1.
> 
> Unless you feel like diving into the browser's code, can I suggest
> using latest version of Xindice (1.2-dev) and Webadmin interface
> instead? It's web-based interface for Xindice that allows to
> manipulate collections and documents more easily.
> 
> Regards,
> Natalia
> 
> On Tue, May 27, 2008 at 1:48 PM, lunapolar <crismayagomez@hotmail.com>
> wrote:
>>
>> I've read the config.xml archive and I think the URL is correct:
>>
>>
>> <!--  Xindice related parameters (driver, root collection, ...)
>>  -->
>> - <xsetup>
>>  <driver>org.apache.xindice.client.xmldb.DatabaseImpl</driver>
>> - <!--  <driver>org.dbxml.client.xmldb.DatabaseImpl</driver>
>>  -->
>>  <connectionstring>xmldb:xindice://</connectionstring>
>>  <rootcollection>/db</rootcollection>
>>  </xsetup>
>>  </XINDICE_BROWSER>
>>
>> The URL would be xmldb:xindice:///db
>>
>> What I cannot find is the port.
>>
>> Regards,
>> Cristina.
>>
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/problem-with-xindicebrowser-alexander-schatten-tp17491702p17508741.html
Sent from the Xindice - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message