xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From thomas.dewe...@kodak.com
Subject Re: <a xlink:href .../> not working properly
Date Fri, 20 Jan 2006 11:09:45 GMT
Hi Birch,

        Can you provide a small reproducible test case?
 
J B <moatas@gmail.com> wrote on 01/19/2006 09:18:58 PM:

> That's the confusing thing.  I am not calling addListener at all.  I 
simply 
> extended SVGUserAgentAdapter and overrode the openLink method.  I am 
assuming 
> the adding of event handlers is done underneath somewhere.
> 
> Birch 

> On 1/19/06, Andrew Plotkin <erkyrath@eblong.com> wrote:
> On Thu, 19 Jan 2006, J B wrote:
> 
> > I am seeing that openLink() is being called more than once when a link 
is
> > clicked.  The first time it is clicked, the method is called once. THe
> > second time it is called twice.  The third time it is called three 
times and 
> > so on.
> >
> > Anyone else see this?  I am simply extending SVGUserAgentAdapter and
> > overriding openLink().
> 
> It sounds like you're calling an addListener routine once per link 
click,
> when you should be calling it just once overall. 
> 
> --Z
> 
> --
> "And Aholibamah bare Jeush, and Jaalam, and Korah: these were the 
borogoves..."
> *
> 9/11 did change everything. Since 9/12, the biggest threat to American
> society has been the American president. I'd call that a change. 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: batik-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: batik-users-help@xmlgraphics.apache.org


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: batik-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: batik-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message