xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Constantine <mac...@lecture123.com>
Subject Re: org.apache.batik.transcoder.TranscoderException: null
Date Thu, 28 Sep 2006 07:02:21 GMT
Looks like the upgrade did the trick. Thanks a million!!

Martin

thomas.deweese@kodak.com wrote:
> Hi Martin,
>
> Martin Constantine <mackaw@lecture123.com> wrote on 09/26/2006 03:48:56 
> AM:
>
>   
>> Some context:
>>
>> OS = Windows XP Sp2
>> JRE/JDK = 1.5.0_08
>> Batik version = 1.5.1
>>     
>
>    Well you might try upgrading to release 1.6 it fixed quite
> a number of bugs from 1.5.1.  Or else you might try either the
> branches/svg11 (stable branch) or trunk version of Batik.
> The 1.5.1 release is quite old at this point...
>
>   
>> What's very strange is that this code sequence always works when I run 
>>     
> from my
>   
>> IDE (netbeans) and always barfs when I run from the command line (via a 
>>     
> bat 
>   
>> file). If anyone can shed some light on this behaviour, I would greatly 
>> appreciate it. Please also don't hesitate to request further info.
>>     
>
>    The above makes me think that it might be a classpath/JDK issue.
>  
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: batik-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: batik-users-help@xmlgraphics.apache.org
>   


Mime
View raw message