xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Slater <dsla...@simulsoft.com>
Subject Tooltips won't show up over my <use> elements
Date Sat, 31 May 2008 21:13:10 GMT
<html><body>Hi,<br><br>I'm having a problem getting tooltips to show
up over &lt;use&gt; elements.&nbsp; The elements, which reference a symbol, appear
correctly and can be selected by users.&nbsp; The same method (using a text node appended
to a desc element) works just fine for the basic shapes in my document such as rect and line.<br><br>A
non-working tooltip example from the streamed SVGGraphics2D output:<br><br>&lt;use
xmlns:xlink="<a href="http://www.w3.org/1999/xlink">http://www.w3.org/1999/xlink</a>"
id="D2AS0R0" transform="translate(-3.5,-3.5)" width="10.0"&nbsp; xlink:show="embed" xlink:type="simple"
height="10.0" x="41.0" y="205.0" xlink:href="#receptor" xlink:actuate="onLoad"&gt;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&lt;desc&gt;D2AS0R0&lt;/desc&gt;<br>&lt;/use&gt;<br>&nbsp;<br>A
working example:<br><br>&lt;rect fill-opacity="0.2" segtype="sidewalka" stroke="black"
visibility="visible" id="D2AS0" width="3.0"&nbsp; height="959.0" x="38.0" y="41.0"&gt;<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
&lt;des
 c&gt;D2AS0&lt;/desc&gt;<br>&lt;/rect&gt;<br><br>I obviously
am missing something.&nbsp; I could not find any specific info from reading the W3C SVG
specs (section 5.6).&nbsp; Can anybody please point me in the right direction?&nbsp;
Thanks!<br><br>Dan<br><br>Dan Slater, Ph.D.<br>Principal Scientist<br><a
href="http://Simulsoft.com">Simulsoft.com</a><br><br></body></html>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: batik-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: batik-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message