xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cameron McCormack <...@mcc.id.au>
Subject Re: Difference of animation behavior compare to ASV
Date Wed, 05 Nov 2008 23:35:06 GMT
Hi Ludo.

Ludo35:
> When I try to run the following file in Squiggle it doesn't behave as in IE
> with ASV3:
> http://www.nabble.com/file/p20339786/Problem%2BWith%2BSquiggle.svg
> Problem+With+Squiggle.svg 
> 
> There are two differences:
> - If you run the file and leaves the first animation run and let the ellipse
> goes from the right bottom corner to the left top corner, then click on the
> rectangle button at the bottom, you can notice that the ellipse will go back
> to the left top corner at the end. In IE, the ellipse correctly ends at the
> right bottom corner.

Yes, that looks like a bug in handling animation priority when there is
a frozen animation.  I’ve filed a bug:

  https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=46155

> - If you run the file and quickly click on the rectangle button at the
> bottom, you can notice that the ellipse will go back to its initial position
> (right bottom corner). In IE, the ellipse correctly end at the right bottom
> corner.

I think this is related to the first difference.

> Could you please tell me if this is a known bug? If so, is there a
> workaround?

I haven’t got a workaround.  Re-ordering the animation elements in the
document produces a different (but still incorrect) result.  Working
around the issue would probably require you to avoid using frozen
animations.

-- 
Cameron McCormack ≝ http://mcc.id.au/

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: batik-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: batik-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message