xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From dao <dao.ho...@gmail.com>
Subject animate an element
Date Wed, 06 Jan 2010 14:17:33 GMT
hello, I am running into a problem while attempting to animate an object.

I create an animation object using batik and I add this to my ALWAYS_DYNAMIC
canvas. The dump of the XML is like that after the append:

<g id="SelectionMask">
  <g id="meter22SelectionMask" opacity="0">
    <animate repeatCount="1" to="0.0" id="meter22SelectionMaskanim"
from="0.0" attributeType="CSS" attributeName="opacity" dur="1"/>
    <use x="-140.529" y="-131.521" transform="matrix(0.6131 0 0 -0.6131
706.4451 288.623)" width="281.06" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"
xlink:href="widgets.svg#SelectionMask" xlink:type="simple"
xlink:actuate="onLoad" height="263.044" xlink:show="embed"/>
  </g>
</g>

I get this exception. What's wrong with me?

org.apache.batik.bridge.BridgeException:
file:/C:/Users/to81028/runtime-EclipseApplication/aet/image/toto.svg:0
The attribute "" of the element <g> is not animatable
    at
org.apache.batik.bridge.SVGAnimationElementBridge.initializeAnimation(SVGAnimationElementBridge.java:213)
    at
org.apache.batik.bridge.SVGAnimationElementBridge.handleElement(SVGAnimationElementBridge.java:154)
    at
org.apache.batik.bridge.GVTBuilder.buildGraphicsNode(GVTBuilder.java:198)
    at
org.apache.batik.bridge.GVTBuilder.buildComposite(GVTBuilder.java:171)
    at
org.apache.batik.bridge.GVTBuilder.buildGraphicsNode(GVTBuilder.java:219)
...

-- 
Dao Hodac

Mime
View raw message