xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Agar, Robert" <robert.a...@tso.co.uk>
Subject [Error] null
Date Thu, 11 Nov 2004 11:14:30 GMT
hi all

I'm getting this rather less than helpful error message:

[INFO] Using org.apache.xerces.parsers.SAXParser as SAX2 Parser
[INFO] FOP 0.20.5
[INFO] Using org.apache.xerces.parsers.SAXParser as SAX2 Parser
[INFO] building formatting object tree
[INFO] setting up fonts
[ERROR] null

In the list achives there's mention of this being caused by block-container elements that
are not the direct children of fo:flow, but that's not the case as the xsl-fo doesn't include
any block-container elements.

Any thoughts anyone?

thanks
Rob
  


**********************************************************************************
This message is sent in strict confidence for the addressee only.  It may
contain legally privileged information. The contents are not to be disclosed
to anyone other than the addressee. Unauthorised recipients are requested
to preserve this confidentiality and to advise the sender immediately of any
error in transmission.
This footnote also confirms that this email message has been swept for the
presence of computer viruses, however we cannot guarantee that this message
is free from such problems.
**********************************************************************************


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-user-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-user-help@xml.apache.org


Mime
View raw message