xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremias Maerki <...@jeremias-maerki.ch>
Subject Re: Fop 0.91beta and fonts
Date Mon, 20 Feb 2006 21:56:09 GMT
That's why I asked for other error messages. I think if it can't find
the TTF file it tells you. That's why I think that FOP doesn't know
about the fonts at all. Remains the question whether the configuration
is really active. Jason, try messing up one of the URLs in the font
configuration. If nothing happens, then the config isn't loaded at all.
Grasping at straws.... :-)

On 20.02.2006 22:44:33 Andreas L Delmelle wrote:
> On Feb 20, 2006, at 21:10, Jason R Briggs wrote:
> 
> Hi People,
> 
> Just a sanity check...
> >
> >       <fonts>
> >         <font metrics-url="6999e.xml" kerning="yes" embed- 
> > url="6999e.TTF">
> >             <font-triplet name="ArialMaori" style="normal"  
> > weight="normal" />
> >         </font>
> >
> >         <font metrics-url="69ec6.xml" kerning="yes" embed- 
> > url="69ec6.TTF">
> >             <font-triplet name="ArialMaoriBold" style="normal"  
> > weight="bold" />
> >         </font>
> >       </fonts>
> ...
> > I've checked out and built the latest trunk from subversion and  
> > tried again, but still get the same error.  I've also tried using  
> > an absolute url for the metrics-url attribute (e.g. something like  
> > metrics-url="file:///home/jason/mypath/to/6999e.xml") but that  
> > doesn't appear to help either.
> 
> Try doing the same for the "embed-url". May be the cause of your  
> trouble... I'm guessing right now, FOP goes looking for it in the  
> wrong place.


Jeremias Maerki


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message