xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremias Maerki <...@jeremias-maerki.ch>
Subject Re: FOP Trunk new problems
Date Thu, 06 Apr 2006 09:48:36 GMT
My fault. I forgot to commit the changes for fop.bat. This is fixed now.
Please do an "svn up" again.

On 06.04.2006 11:30:25 kralik wrote:
> 
> When I compile completly new FOP Trunk (head revision) by Apache ANT, I get
> following:
> BUILD SUCCESSFUL
> Total time: 52 seconds
> 
> And then I have following problems:
> C:\FopTrunk>fop
> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/apache/xmlgraphics/util/Service
>         at
> org.apache.fop.render.RendererFactory.discoverRenderers(RendererFactory.java:266)
>         at
> org.apache.fop.render.RendererFactory.<init>(RendererFactory.java:56)
>         at org.apache.fop.apps.FopFactory.<init>(FopFactory.java:64)
>         at org.apache.fop.apps.FopFactory.newInstance(FopFactory.java:126)
>         at
> org.apache.fop.cli.CommandLineOptions.<init>(CommandLineOptions.java:90)
>         at org.apache.fop.cli.Main.startFOP(Main.java:146)
>         at org.apache.fop.cli.Main.main(Main.java:190)
> C:\FopTrunk>
> 
> Any resolution?


Jeremias Maerki


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message