xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremias Maerki <...@jeremias-maerki.ch>
Subject Re: Disappearing table-header
Date Wed, 02 Aug 2006 14:51:41 GMT
I've just been able to fix the bug. It was indeed something different
from what I fixed in May although with the same symptom. Your test file
now shows the table headers as it should.

http://svn.apache.org/viewvc?rev=428011&view=rev

On 25.07.2006 05:34:41 Gilles Beaugeais wrote:
> >
> 
> Sorry to ask you again but did someone manage to reproduce my problem 
> (table header dsappear when table in inside a list) with the fo content 
> of the previous post ?
> If yes, is there any workaround keeping the table inside the list ? Or 
> will this corrected in a near future ?
> 
> Thanks in advance,
> 
> Gilles Beaugeais.
> 
> > > As I explained in this thread I've applied a fix. If you still have a
> > > problem, you'll have to provide an FO example so we can reproduce.
> > > Otherwise, we can't fix anything.
> > 
> > I put the fo content at the end of this post cause I don't find 
> > the way of attaching something with gmane.
> > 
> > > TIFF Problem: Please provide an small example TIFF file that exhibits
> > > the problem and send in a patch against FOP Trunk so I don't have to
> > > guess at what you've changed. Thanks.
> > 
> > I have created a patch in Bugzilla (Bug 40062) with diff file and TIFF test 
> > file in attachments. It's maybe not clean (the TIFFFaxDecoder flipTable 
> > function should be used directly) but it works in my case.
> > 
> > Thanks for help,
> > 
> > Gilles Beaugeais.



Jeremias Maerki


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message