xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tecra <bharat.attal...@tecra.com>
Subject Re: Error in TLE
Date Fri, 10 Jul 2009 19:05:25 GMT

Done. I have posted the patch. ID is 47508

Thanks,
Bharat


Andreas Delmelle-2 wrote:
> 
> On 05 Jul 2009, at 23:39, Tecra wrote:
> 
> Hi Bharat
> 
>> There is an error while writing the TLE's while writing the attribute
>> qualifier in the afp output.
>>
>> i have modified it. Please let me know if you want me to post the fix.
> 
> If no problem for you, then please attach a patch with the changes to  
> a Bugzilla entry, and we'll have a look at applying it to the trunk.
> 
> 
> Thanks for the contribution!
> 
> Regards
> 
> Andreas
> 
> Andreas Delmelle
> e-mail: andreas.delmelle.AT.telenet.be
> Skype: adlm0608
> Jabber: mandreas@jabber.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Error-in-TLE-tp24347191p24432701.html
Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message