xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremias Maerki <...@jeremias-maerki.ch>
Subject Re: Japanese fonts in SVG fop 0.95
Date Wed, 25 Nov 2009 21:17:53 GMT
Pascal is right. The fonts actually need to be available to both FOP (via
configuration) and Batik (via the operating system and AWT). If Batik
doesn't have access to the font it replaces it and that may cause FOP to
select a font that doesn't have the glyphs you need.

On 25.11.2009 15:31:18 Pascal Sancho wrote:
> Hi,
> 
> Batik uses the fonts installed on the host rather than thoses indicated 
> in the FOP config file.
> You have to install used fonts directly on the local system to have the 
> correct font with text in SVG.
> 
> Pascal
> 
> Lucian Opris a écrit :
> >
> > Hi All,
> >
> > I switched to fop 0.95 successfully and now I encounter another 
> > problem. The Japanese Fonts inside SVG are showing as ##### even if 
> > the font-family inside SVG is correct.
> >
> > Attached are the files I’m using with command line. Is this issue 
> > related to Batik used in the new FOP? I was working fine using Fop 0.25.
> >
> >  
> >
> > s ./fop -d -r -v -c conf/fop.xconf -xml Hello.xml -xsl hello.xsl -pdf 
> >  JapHelloFOP.pdf
> >
> >  
> >
> > Thanks a lot
> >
> >  
> >
> > Lucian Opris
> >
> >  
> >
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org




Jeremias Maerki


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message