xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Bowditch <bowditch_ch...@hotmail.com>
Subject Re: Fo-Table is not working as expected
Date Tue, 09 Mar 2010 09:58:23 GMT
Lalithc wrote:
> Hello All, We were using fop 0.20.5 for generating PDF’s. We get into 
> infinite loop issue with images inside the table. We clearly specified 
> the image height and width. Also tried with different keep*** options. 
> Also tried by Dividing the rows into multiple one row tables. But no 
> use. Finally we decided to try latest FOP version i.e FOP-0.95. We 
> corrected so many changes in xsl:fo file. But we are facing problems 
> table alignment with images. Sincerely Gilchrist, Adam , PhD Committee 
> for Protection of Human Subjects We have simple table with 3 rows: 1. 1 
> row contains ‘Signature Image’ 2. 2 row ‘simple text’ 3. 3 row ‘simple 
> text’ But when we generate the PDF. Image is overlapping with text. We 
> tried with different image heights and widths. But it is not working as 
> expected. Please help me in this regard. Thanks in advance, LALITH

Hi,

Can you send the XSL-FO so we can see what goes wrong.

Thanks,

Chris


> ------------------------------------------------------------------------
> View this message in context: Fo-Table is not working as expected 
> <http://old.nabble.com/Fo-Table-is-not-working-as-expected-tp27831875p27831875.html>
> Sent from the FOP - Users mailing list archive 
> <http://old.nabble.com/FOP---Users-f353.html> at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message