xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eric Douglas" <edoug...@blockhouse.com>
Subject RE: FOP trunk error message when run from ant
Date Thu, 01 Jul 2010 18:41:16 GMT
I'm not sure what you mean by id reference error.  If you're talking
about another build error, they're obvious to fix if you have the
details with a class reference like your previous error.

I don't remember how to create a metrics file but there's instructions
on the site (http://xmlgraphics.apache.org/fop/0.95/fonts.html).  I did
have to create one for each ttf file I'm using for custom embedded
fonts.  I used the 0.95 to create.  I don't know if that changed any
from 0.94.  I'm using some TrueType fonts which should be found in the
Windows fonts folder (ie lucon.ttf).  I'm using embedded code to create
FOP objects and specify all the needed classes and methods to set it up,
so I don't know much about running from a command line.


-----Original Message-----
From: Mario Madunic [mailto:Mario_Madunic@newflyer.com] 
Sent: Thursday, July 01, 2010 2:26 PM
To: fop-users@xmlgraphics.apache.org
Subject: RE: FOP trunk error message when run from ant

Thanks Eric,

I removed the following jar from my ant181/lib xmlgraphics-commons-1.3.1
and copied over the 1.4 version. The graphic error msg is gone but now
have an id reference error. Will work on this one before posting if I
make no head way. I'll start a new message on how to get Helvetica
recognized. I was unable to create an XML metric file for it with the
method for 0.94.

Once again thanks Eric for your quick and knowledgeable reply.

Marijan (Mario) Madunic
Publishing Specialist
New Flyer Industries

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message