xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Musale, Meenakshi - GEXPRO" <Meenakshi.Mus...@gexpro.com>
Subject RE: Help needed on Image rendering
Date Thu, 28 Jun 2012 13:42:20 GMT
Rob,

	What is memory setting for eclipse and what is machine configuration, is it 32 bit or 64
bit processor?


Regards,
Meenakshi Musale
Web Operations
IGate Americas Inc
Gexpro, 1000 Bridgeport Avenue.
Shelton, CT 06484, USA.
Tel: (203) 925 - 2480 
Email: meenakshi.musale@gexpro.com

-----Original Message-----
From: Robert Meyer [mailto:rmeyer@hotmail.co.uk] 
Sent: Thursday, June 28, 2012 4:33 AM
To: fop-users@xmlgraphics.apache.org
Subject: RE: Help needed on Image rendering


Hello,

I took a slightly different approach to Luis and created an Eclipse project and ran your code
from there. I can confirm Luis's findings and got similar output messages on my console.

I did not make any changes to either the code, XML or XSL apart from changing the image directory
location. The only errors I were regarding missing images that were not present in the images
directory.

I have attached the generated PDF to this e-mail. 

Regards,

Robert Meyer
________________________________
> From: Meenakshi.Musale@gexpro.com
> To: fop-users@xmlgraphics.apache.org
> CC: lmpmbernardo@gmail.com
> Date: Wed, 27 Jun 2012 18:53:18 -0700
> Subject: RE: Help needed on Image rendering
>  
>  
> Hi,
>  
> How did you fix the issue?. can you please elaborate and if possible 
> can you send me generated catalog?
>  
>  
> ________________________________
> From: Luis Bernardo [mailto:lmpmbernardo@gmail.com]
> Sent: Wednesday, June 27, 2012 7:38 PM
> To: fop-users@xmlgraphics.apache.org
> Subject: Re: Help needed on Image rendering
>  
>  
> I used your *.xml and *.xsl files, fixed the image paths, and ran from 
> the command line:
>  
> macmaxi:code lbernardo$ ../../Documents/fop-1.0/fop -xml test.xml -xsl 
> test.xsl -pdf test.pdf 2>&1 | grep SEVERE | sort -u
> SEVERE: Couldn't find hyphenation pattern en
> SEVERE: Image not found. URI: images/GES316847483.jpg. (No context 
> info
> available)
> SEVERE: Image not found. URI: images/Gexpro.jpg. (No context info 
> available) macmaxi:code lbernardo$ ls -l images/GES316847483.jpg
> ls: images/GES316847483.jpg: No such file or directory macmaxi:code 
> lbernardo$ ls -l images/GES316847483.jpg
> ls: images/GES316847483.jpg: No such file or directory
>  
> So, only two images could not be found and they are not in the zip you 
> sent. The resulting PDF is a catalog of 679 pages.
>  
> On 6/27/12 8:51 PM, Musale, Meenakshi - GEXPRO wrote: 
> As an FYI.. 
> I am using below jars. 
>  
> 1. avalon-framework-4.2.0.jar
> 2. barcode4j.jar
> 3. barcode4j-fop-ext.jar
> 4. barcode4j-fop-ext-complete.jar
> 5. batik-all-1.7.jar
> 6. classes12.jar
> 7. commons-io-1.3.1.jar
> 8.commons-logging-1.0.4.jar
> 9.fop.jar
> 10. fop-hyph.jar
> 11. serializer-2.7.0.jar
> 12. xalan-2.7.0.jar
> 13. xercesImpl-2.7.1.jar
> 14. xml-apis-1.3.04.jar
> 15. xml-apis-ext-1.3.04.jar
> 16. xmlgraphics-commons-1.4.jar
>  
>  
> Regards,
> Meenakshi Musale
> Web Operations
> IGate Americas Inc
> Gexpro, 1000 Bridgeport Avenue. 
> Shelton, CT 06484, USA. 
> Tel: (203) 925 - 2480
> Email: meenakshi.musale@gexpro.com
>  
>  
> ________________________________
> From: Musale, Meenakshi - GEXPRO
> Sent: Wednesday, June 27, 2012 3:04 PM
> To: 'Rob Sargent' 
> Cc: 
> fop-users@xmlgraphics.apache.org<mailto:fop-users@xmlgraphics.apache.o
> rg>
> Subject: RE: Help needed on Image rendering
>  
> Hi Rob,
>  
> I am sorry which files are you asking, image file or any other file? 
>  
> If you are asking about image file then, yes these files exist and no 
> zero length files. I had attached image zip in my previous email which 
> are being used in xml file.
>  
> Regards,
> Meenakshi Musale
> Web Operations
> IGate Americas Inc
> Gexpro, 1000 Bridgeport Avenue. 
> Shelton, CT 06484, USA. 
> Tel: (203) 925 - 2480
> Email: meenakshi.musale@gexpro.com
>  
>  
> ________________________________
> From: Rob Sargent [mailto:rsargent@xmission.com]
> Sent: Wednesday, June 27, 2012 2:56 PM
> To: Musale, Meenakshi - GEXPRO
> Cc: 
> fop-users@xmlgraphics.apache.org<mailto:fop-users@xmlgraphics.apache.o
> rg>
> Subject: Re: Help needed on Image rendering
>  
> Can you show that the file(s) do(es) in fact exist? And that they are 
> no zero-length files?
>  
> On 06/27/2012 12:34 PM, Musale, Meenakshi - GEXPRO wrote: 
> Hi Rob,
>  
> Attached "code.zip" contains
> 1. xml file which is having data used for PDF generation. 
> 2. xsl file which has FOP tags for generating PDF. 
> 3. Java code which in which xml, xsl is used to generate PDF. 
>  
> I am using FOP1.0 version and the type of image is jpg. 
>  
> Actual error message in log like
>  
> "org.apache.fop.fo.flow.ExternalGraphic bind
> SEVERE: Image not found: /opt/apps/ecatalog/scripts/img/GES002746.jpg" 
>  
> Jun 27, 2012 12:20:23 PM org.apache.fop.render.pdf.PDFRenderer 
> putImage
> SEVERE: Image not found: /opt/apps/ecatalog/scripts/img/GES002746.jpg
>  
> I have done testing with various scenarios and did compressed images 
> but still some of the images not coming up properly.
> In the attached XML file almost 1570 number of images being used among 
> that 50 + images blanks out.
>  
> Please let me know if need any help. 
>  
>  
> Regards,
> Meenakshi Musale
> Web Operations
> IGate Americas Inc
> Gexpro, 1000 Bridgeport Avenue. 
> Shelton, CT 06484, USA. 
> Tel: (203) 925 - 2480
> Email: meenakshi.musale@gexpro.com
>  
>  
> ________________________________
> From: Rob Sargent [mailto:rsargent@xmission.com]
> Sent: Tuesday, June 26, 2012 8:22 AM
> To: 
> fop-users@xmlgraphics.apache.org<mailto:fop-users@xmlgraphics.apache.o
> rg>
> Subject: Re: Help needed on Image rendering
>  
> Show the fo (xml) you are feeding to fop. 
> Show the actual error message. 
> Show your configuration. 
> Show which type of images work, which don't. 
>  
> On 06/26/2012 06:15 AM, Musale, Meenakshi - GEXPRO wrote: 
> Hi,
>  
> I am facing random issues with image rendering while PDF generation 
> with FOP 1.0 version.
>  
> Some images are coming properly but some of them are not. Images are 
> present in location but still it gives exception :"Image not found"
>  
> Please let me know where I can subscribe to solve my issue. Any help 
> will be appreciated.
>  
>  
> Regards,
> Meenakshi Musale
> Web Operations
> IGate Americas Inc
> Gexpro, 1000 Bridgeport Avenue. 
> Shelton, CT 06484, USA. 
> Tel: (203) 925 - 2480
> Email: meenakshi.musale@gexpro.com
>  
>  
>  
>  
>  
>  
>  
 		 	   		  
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org

Mime
View raw message