xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From MartinKl <klapec.mar...@hotmail.com>
Subject RE: Loading fonts problem
Date Mon, 04 Aug 2014 15:55:03 GMT
Thank you for your response.

I am trying to generate PDF/A-1b document using FOP 0.95. I know that the
version is very old but it is very hard to upgrade because noone wants to
pay for it such amount of money for retesting all templates (Bank).

I am struggeling with embedding fonts into pdf file. I get error below from
adobe acrobat

<http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/file/n41013/preflight_verification.gif> 


my fop.xconf is here
https://www.dropbox.com/s/42y70t37ttdv5g6/fop.xconf
<https://www.dropbox.com/s/42y70t37ttdv5g6/fop.xconf>  

I´ve also created report from adobe acrobat which can be usefull.

https://www.dropbox.com/s/9isf4oo7u0hq6pq/doc_report.pdf
<https://www.dropbox.com/s/9isf4oo7u0hq6pq/doc_report.pdf>  

and doc.pdf is here
https://www.dropbox.com/s/y17s2osoljmmh9s/doc.pdf
<https://www.dropbox.com/s/y17s2osoljmmh9s/doc.pdf>  


Thank you for response. I hope I´ve provided enough info.

Great Regards
Martin Klapec



--
View this message in context: http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/Loading-fonts-problem-tp41009p41013.html
Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message