xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn Adams <gl...@skynav.com>
Subject Re: Loading fonts problem
Date Tue, 23 Sep 2014 12:43:41 GMT
On Tue, Sep 23, 2014 at 4:01 AM, MartinKl <klapec.martin@hotmail.com> wrote:

> Hello,
> thank you for reaction.
>
> I just wanted to explained why is not so easy to make automatic test.  I´ve
> decided to upgrade to fop 1.1 but I strugle the same problem.
>
>
> http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/Upgrading-fop-0-95-to-fop-1-1-because-of-PDF-A-1b-td41090.html#a41160
> <
> http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/Upgrading-fop-0-95-to-fop-1-1-because-of-PDF-A-1b-td41090.html#a41160
> >
>
> There is also an example.
>
> It is solved now but I had to apply two patches on stable 1.1 version to
> make it work.  Now we embed full fonts to the pdfs but the size of them
> increased dramatically so I would prefer to solve it.
>

A lot of work has occurred in trunk since 1.1 to reduce font embed sizes.
You really should try the current trunk build.


>
> Great Regards
> Martin
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/Loading-fonts-problem-tp41009p41241.html
> Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
> For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org
>
>

Mime
View raw message