xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Puja <pujaag...@gmail.com>
Subject FOP alignment problem between two font type
Date Mon, 20 Oct 2014 11:11:13 GMT
<http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/file/n41322/FOP_AlignmentProblem.png>
Hi,

I am using FOP 1.0 version for converting reports in PDF. Problem I am
facing is alignment between two font type. I am using
Font-Family="Halvetica,Symbol"

My xml requirement is to display greek omega sign as a unit for impedance.As
per my understanding as omega is not present in Halvetica, font used to
diplay omega is Symbol but alignment for both font type does not match. I
tried display-align, text-align, vertical-align but it doesn't work. Below
is section from my fo file, please suggest how to correct the alignment. I
have attached current alignment screen shot as well.

<fo:table-cell number-columns-spanned="2" text-align="right">
   <fo:block>
     <fo:inline>
          <fo:inline>747</fo:inline>
    </fo:inline>
    <fo:inline space-start="5px">Ω</fo:inline>
   </fo:block>
</fo:table-cell>





--
View this message in context: http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/FOP-alignment-problem-between-two-font-type-tp41322.html
Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message