xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From smruthi <smruthi.mohan...@arisglobal.com>
Subject Re: Unable to copy Hyphen from PDF generated using FOP
Date Thu, 02 Apr 2015 10:04:49 GMT
Thank you for your response. 

The PDF is viewed using Adobe Reader X - version - 10.1.0  
OS used -  Windows 7 Enterprise SP1
Font Used is - Arial 

Hyphenation is not used anywhere. The xml data itself contains a Hyphen at
the end of the data. 

Snippet of the  FOP config xml is given below : 
________________________________________________________________________________
<renderers>
    <renderer mime="application/pdf">     
	<filterList>
		<value>flate</value>
		<value>ascii-85</value> 
	</filterList>
      <fonts>         
        
			<font-triplet name="Arial" style="normal" weight="normal" />
			<font-triplet name="Arial" style="normal" weight="bold" />
			<font-triplet name="Arial" style="italic" weight="normal" />
			<font-triplet name="Arial" style="italic" weight="bold" />
	 

	 
          <font-triplet name="MSGothic" style="normal" weight="normal"/>
          <font-triplet name="MSGothic" style="normal" weight="bold"/>
          <font-triplet name="MSGothic" style="italic" weight="normal"/>
          <font-triplet name="MSGothic" style="italic" weight="bold"/>
         
      </fonts>
    </renderer>
</renderers>  
________________________________________________________________________________

Also, the snippet of the xsl given below is used to fetch data(companynumb)
from xml and display it : 

________________________________________________________________________________
<fo:table-row border-top-width="0.6pt" border-top-style="solid">

<fo:table-cell margin-right="1pt" margin-left="1pt"
number-columns-spanned="2" border-bottom-  width="0.6pt"
border-bottom-style="solid" margin-bottom="1pt" margin-top="1pt"
space-before.conditionality="retain"   space-before.optimum="1.5pt"
space-after.conditionality="retain"   space-after.optimum="1.5pt"
keep-together.within-column="always" height="20pt">

<fo:block text-align="start" line-height="10pt" font-weight="bold"
color="#000000" font-size="{$textLabelFontSize}" font-family="{$useFont}"
space-before.conditionality="retain"   space-before.optimum="1.5pt"
space-after.conditionality="retain"   space-after.optimum="0.2pt"
keep-together.within-column="always">

<xsl:value-of 
select="ResourceProcesor:getMessage($resourceProcessor,'label.CompanyNumber')"/>

</fo:block>

<fo:block text-align="start" line-height="10pt" color="#000000"
font-size="{$textFontSize}" font-family="{$useFont}"
space-before.conditionality="retain"   space-before.optimum="0.2pt"
space-after.conditionality="retain"   space-after.optimum="0.2pt"
keep-together.within-column="always">
		<xsl:value-of select="companynumb"/>
</fo:block>

</fo:table-cell>	
</fo:table-row>
________________________________________________________________________________

I have no clue as to what is going wrong here. Please let me know what can
be done... 




--
View this message in context: http://apache-fop.1065347.n5.nabble.com/Unable-to-copy-Hyphen-from-PDF-generated-using-FOP-tp41920p41925.html
Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message