xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Theresa Forster" <theresaja...@minuet-uk.com>
Subject RE: Having problems with config
Date Sun, 25 Nov 2018 11:59:28 GMT
Its running via intellij and reports as UTF-8 encoding, the file was pasted in via copy paste
from the sample from FOP.

Its running on a windows machine not changing platform so not sure whats going on?

 

The lines are ending CRLF  but why would SAX have problems with that?

 

Theresa

 

 

From: Luca Bellonda [mailto:lbellonda@gmail.com] 
Sent: 25 November 2018 11:18
To: fop-users@xmlgraphics.apache.org
Subject: Re: Having problems with config

 

Hello, this error is usually reported when there is some text between the elements and it
is not expected.

It can be caused also from CR/LF translations from Windows to Unix.

Try rewriting your file from scratch on target system in a new file.

Try to paste the only elements without comments or blank lines.

 

Best regards.

 

Il giorno mer 21 nov 2018 alle ore 12:29 Theresa Forster <theresajayne@minuet-uk.com <mailto:theresajayne@minuet-uk.com>
> ha scritto:

Hiya Guys,

 

After a long time I am trying to get FOP working locally with a java app (embedded) 

 

org.xml.sax.SAXException: Not allowed to define mixed content in the element fop at null:1:20

 

This is the error I am getting on trying to load the config.

 

<fop version="1.0">

    <!-- Strict user configuration -->
    <strict-configuration>true</strict-configuration>

    <!-- Strict FO validation -->
    <strict-validation>true</strict-validation>

    <!-- Base URL for resolving relative URLs -->
    <base>./</base>

    <!-- Font Base URL for resolving relative font URLs -->
    <font-base>./</font-base>

    <!-- Source resolution in dpi (dots/pixels per inch) for determining the size of pixels
in SVG and bitmap images, default: 72dpi -->
    <source-resolution>96</source-resolution>
    <!-- Target resolution in dpi (dots/pixels per inch) for specifying the target resolution
for generated bitmaps, default: 72dpi -->
    <target-resolution>96</target-resolution>

 

And its crashing on line 1….

 

Any suggestions?

 

Theresa


Mime
View raw message