apr-bugs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 47258] New: Too many slashes with configure
Date Sun, 24 May 2009 15:38:31 GMT
https://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=47258

           Summary: Too many slashes with configure
           Product: APR
           Version: 1.3.4
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P2
         Component: APR-util
        AssignedTo: bugs@apr.apache.org
        ReportedBy: matthieu.ambrosy@gmail.com


Hello,

If I build "apr-util-1.3.4" like this :
./configure --prefix=/usr/local/apr-util --with-apr=/usr/local/apr
--with-apr-iconv=/usr/local/apr-iconv

It doesn't work because "configure" understands the apr-iconv parameter with 2
slashes like this :
./configure --prefix=/usr/local/apr-util --with-apr=/usr/local/apr
--with-apr-iconv=//usr/local/apr-iconv

To correct, I must remove the slash before to execute "configure" like this :
./configure --prefix=/usr/local/apr-util --with-apr=/usr/local/apr
--with-apr-iconv=usr/local/apr-iconv

-- 
Configure bugmail: https://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: bugs-unsubscribe@apr.apache.org
For additional commands, e-mail: bugs-help@apr.apache.org


Mime
View raw message