cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abdul Rasool <rasool...@gmail.com>
Subject Re: Resource mismatch on CS
Date Tue, 30 Dec 2014 10:05:06 GMT
Hi,

I haven't got reply on this, could some one please help me why my CPU
socket is showing only 2 ? actually my each hypervisor has 2 physical
sockets. in this case the total CPU sockets should show 4 right ? I have
attached screenshot of my CS infrastructure.

[image: Inline images 1]

Regards,
AR

On 25 December 2014 at 08:22, Abdul Rasool <rasoolsam@gmail.com> wrote:

> Hi Somesh
>
> Sorry for the wrong in put. Here i am referring to my hyperviser host
> which has 2 physical sockets but the same is not showing in CS.
>
> In my case i have configured 2 hypervisers which has same capacity. (Dell
> M620 blade )total no of sockets in my both hypervisers is 4 sockets but
> when i check the same on CS UI which is showing only 2.
>
> I am using KVM as my hypervisor and 10 guest VMs are running on it.
>
> Please help me to fix this issue.
>
> Thx
> AR
> On 24 Dec 2014 22:36, "Somesh Naidu" <Somesh.Naidu@citrix.com> wrote:
>
>> > I have configured my CS guest on DELL M620 blade server
>>
>> Here you refer to "CS guest" - not sure what that means. Are you
>> referring to a hypervisor host or the CS installation?
>>
>> > when I check on the infrastructure --> hostes-->node001
>>
>> What hypervisor?
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Abdul Rasool [mailto:rasoolsam@gmail.com]
>> Sent: Wednesday, December 24, 2014 4:07 AM
>> To: users@cloudstack.apache.org; cloudstack-users@incubator.apache.org
>> Subject: Re: Resource mismatch on CS
>>
>> Hi,
>>
>> can some one help me on this please ...?
>>
>> Hi,
>>
>> I have configured my CS guest on DELL M620 blade server which has 2
>> physical sockets but when I check on the infrastructure --> hostes-->
>> node001 it shows The Number of CPU Sockets -1.
>>
>> could you please assist me why CS is showing only 1 sockets instead of 2.
>>
>> Thanks
>> AR
>>
>> On 24 December 2014 at 12:28, Abdul Rasool <rasoolsam@gmail.com> wrote:
>>
>> > Hi,
>> >
>> > I have configured my CS guest on M620 blade server which has 2 physical
>> > sockets but when I check on the infrastructure --> hostes--> node001 it
>> > shows The Number of CPU Sockets -1.
>> >
>> > could you please assist me why CS is showing only 1 sockets instead of
>> 2.
>> >
>> > Thanks
>> > AR
>> >
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message