directory-api mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emmanuel Lécharny <elecha...@gmail.com>
Subject Re: NPE doing schema-aware AD searches in LDAP API 2.0
Date Mon, 10 Feb 2020 23:37:23 GMT
Hi !


  Can you provide the stack trace, and the entry you are trying to read ?

I'm interested to know on which attribute it fails.


Thanks !

On 10/02/2020 22:36, Lucas Raab wrote:
> This time with attachments :)
>
> On Mon, Feb 10, 2020 at 03:32:36PM -0600, Lucas Raab wrote:
>> Hello,
>>
>> I'm getting NPE's while attempting to read from a fresh AD install with
>> a 2012R2 level domain. If I don't load the schema (relaxed or strict),
>> the search runs normally. if I do load the schema, then the search
>> throws the NPE. No error is thrown when I attempted similar searches
>> against an OpenDJ 6.5 server.
>>
>> It appears to come from attempting to determine if an LdapSyntax from
>> an AttributeType is human readable or not. The LdapSyntax object looks
>> to be null, but is visible when dumping the AttributeType. I'm not
>> entirely sure where the schema-aware attribute loading is happening to
>> try and fix it myself so here I am :)
>>
>> Attached is a log and sample source file. I can provide credentials in
>> a private mail for any debugging.
>>
>> Thanks,
>> Lucas
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: api-unsubscribe@directory.apache.org
>> For additional commands, e-mail: api-help@directory.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: api-unsubscribe@directory.apache.org
For additional commands, e-mail: api-help@directory.apache.org


Mime
View raw message