ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Denis Magda <dma...@apache.org>
Subject Re: Ignite website css not loading in local dev
Date Mon, 01 Feb 2021 04:08:45 GMT
Saikat,

Attach the screenshot with what you see. Please also check what errors the
browser is printing out while rendering the page.

You don't need to install Jekyll unless you build the docs locally. So,
skip this step. Also, you don't need to uncomment the "include virtual".

-
Denis


On Sun, Jan 31, 2021 at 1:35 PM Saikat Maitra <saikat.maitra@gmail.com>
wrote:

> Hi Denis, Ivan
>
> Thank you for your email. I have verified the below lines in httpd.conf
>
> AddType text/html .html
> AddOutputFilter INCLUDES .html
>
> I have also pull latest changes from master.
>
> I still see the issue in local, let me check if I need to make any
> other changes.
>
> Also another change I did is I omitted the /trunk path from the Document
> root and used path till ignite-website since we are no longer using svn.
>
> I have a question related to Jekyll, do I need to install Jekyll to run the
> website in local?
>
> Also I have observed few additional lines commented in the index.html like
> below
>
> <!--#include virtual="/includes/header.html" -->
>
> I will check if uncommenting them addresses the issue.
>
> Regards,
> Saikat
>
>
>
> On Sun, Jan 31, 2021 at 12:08 PM Ivan Daschinsky <ivandasch@gmail.com>
> wrote:
>
> > Hi, Saikat. Do you have
> https://issues.apache.org/jira/browse/IGNITE-13659
> > commit in yout local branch?
> > In this patch, this issue was solved. Namely, docs/assets/css/docs.scss
> > and docs/assets/css/styles.scss are corrected.
> > Jekyll required that in custom stiles, first two lines contains this char
> > sequence `---`
> >
> > вс, 31 янв. 2021 г. в 03:09, Denis Magda <dmagda@apache.org>:
> >
> > > Hi Saikat,
> > >
> > > Please double check that you configured the Apache server strictly
> > > following steps 3-5. As far as I remember, I had the exact CSS issue
> > until
> > > did this (step 5):
> > >
> > > AddType text/html .html
> > > AddOutputFilter INCLUDES .html
> > >
> > >
> > > -
> > > Denis
> > >
> > >
> > > On Sat, Jan 30, 2021 at 1:38 PM Saikat Maitra <saikat.maitra@gmail.com
> >
> > > wrote:
> > >
> > > > Hi,
> > > >
> > > > I was working on updating the ignite-website page[1] for Ignite
> > > Extensions
> > > > and I observed that in local when we are running the ignite-website
> > then
> > > it
> > > > is not loading the css.
> > > >
> > > > I have followed the instructions as mentioned  in confluence page[2]
> > > >
> > > > [1] https://ignite.apache.org/features/streaming.html
> > > > [2]
> > > https://cwiki.apache.org/confluence/display/IGNITE/Website+Development
> > > >
> > > > Are there any additional steps that need to be done?
> > > >
> > > > I also noted that the source in live website pages vs the local is
> > > > different in terms of js and css files.
> > > >
> > > > Regards,
> > > > Saikat
> > > >
> > >
> >
> >
> > --
> > Sincerely yours, Ivan Daschinskiy
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message