ode-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kurt T Stam <kurt.s...@gmail.com>
Subject Re: broken trunk build?
Date Mon, 15 Jun 2009 01:52:04 GMT
Thx Alex,

I went back to buildr 1.2.10, and now my build is happy again.

--Kurt


Alex Boisvert wrote:
> Yes, there was a bug 
> <https://issues.apache.org/jira/browse/BUILDR-253> in buildr 1.3.3 and 
> before where jars were created without compression. 
>
> Can you give us more details on what's not working with ode.war?
>
> alex
>
>
> On Fri, Jun 12, 2009 at 7:12 AM, Kurt T Stam <kurt.stam@gmail.com 
> <mailto:kurt.stam@gmail.com>> wrote:
>
>     BTW, I tried this on both OSX as well as Centos-5.3, jdk5_19,
>     buildr-1.3.4. It runs all the unittests. It looks like the
>     compression of the ode jars changed.
>
>     --Kurt
>
>
>     Kurt T Stam wrote:
>
>         Hi guys,
>
>         I tried building the trunk today and noticed that the size of
>         my ode.war dropped from
>
>         52426305 Apr 29 15:26 ode.war
>
>         to
>
>         34306632 Jun 11 23:47 ode.war
>
>         and the current war is not working for me. No processes get
>         deployed when I copy the examples to ode/WEB-INF/processes,
>         while that works fine in the Apr 29 build.
>
>         Is the current code base simply not working, or is it me?
>
>         Thx,
>
>         --Kurt
>
>
>


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message