spark-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Cheng Lian <lian.cs....@gmail.com>
Subject Re: Building Spark with hive does not work
Date Tue, 18 Nov 2014 12:56:24 GMT
Ah... Thanks Ted! And Hao, sorry for being the original trouble maker :)

On 11/18/14 1:50 AM, Ted Yu wrote:
> Looks like this was where you got that commandline:
>
> http://search-hadoop.com/m/JW1q5RlPrl
>
> Cheers
>
> On Mon, Nov 17, 2014 at 9:44 AM, Hao Ren <invkrh@gmail.com 
> <mailto:invkrh@gmail.com>> wrote:
>
>     Sry for spamming,
>
>     Just after my previous post, I noticed that the command used is:
>
>     ./sbt/sbt -Phive -Phive-thirftserver clean assembly/assembly
>
>     thriftserver*
>
>     the typo error is the evil. Stupid, me.
>
>     I believe I just copy-pasted from somewhere else, but no even
>     checked it,
>     meanwhile no error msg, such as "no such option", is displayed,
>     which makes
>     me consider the flags are correct.
>
>     Sry for the carelessness.
>
>     Hao
>
>
>
>
>     --
>     View this message in context:
>     http://apache-spark-user-list.1001560.n3.nabble.com/Building-Spark-with-hive-does-not-work-tp19072p19087.html
>     Sent from the Apache Spark User List mailing list archive at
>     Nabble.com.
>
>     ---------------------------------------------------------------------
>     To unsubscribe, e-mail: user-unsubscribe@spark.apache.org
>     <mailto:user-unsubscribe@spark.apache.org>
>     For additional commands, e-mail: user-help@spark.apache.org
>     <mailto:user-help@spark.apache.org>
>
>


Mime
View raw message