subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Phippard <markp...@gmail.com>
Subject Re: Homebrew SVN 1.11 not working
Date Wed, 16 Jan 2019 16:34:21 GMT
On Wed, Jan 16, 2019 at 10:13 AM Stefan Sperling <stsp@elego.de> wrote:

> On Wed, Jan 16, 2019 at 09:39:12AM -0500, Mark Phippard wrote:
> > I am trying to update my Homebrew and it looks like it wants to move me
> > from SVN 1.10 to 1.11 but it is failing.  I do not recall even asking it
> to
> > install the Ruby bindings but perhaps I did once. I thought I just had
> > --with-java since I do need JavaHL.  Any ideas?
> >
> > ==> make swig-rb EXTRA_SWIG_LDFLAGS=-L/usr/lib
> > Last 15 lines from /Users/xxxx/Library/Logs/Homebrew/subversion/14.make:
> > 2019-01-16 09:36:12 -0500
>
> You will need to somehow modify the homebrew build script to avoid
> calling 'make swig-rb' if ruby is not present. There's no way to
> disable this build step via the configure script, and it is not
> part of the default build target invoked with just 'make'.
>
> > line 1760: none: command not found
>
> Our configure script sets the variables which point to python, ruby,
> or perl to "none" by default. There is faulty logic somewhere in the
> swig bindings build which doesn't detect the non-presence of those binaries
> and still allows an attempt to compile bindings regardless. This should
> be fixed so that the make swig-* targets exit early in this situation.
>


OK, I am not sure how to proceed.  I have never had a problem installing
SVN via Homebrew before.  Maybe it would be easier for me to try to fix
whatever it is configure does not find here?

-- 
Thanks

Mark Phippard
http://markphip.blogspot.com/

Mime
View raw message